Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Poljoprivredna zoologija
Citirajte ovaj rad
Pavić, S. (2024). Utjecaj "uradi sam" botaničkih pripravaka papra i ljute paprike na lisne uši jabuke (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:063693
Pavić, Sara. "Utjecaj "uradi sam" botaničkih pripravaka papra i ljute paprike na lisne uši jabuke." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:063693
Pavić, Sara. "Utjecaj "uradi sam" botaničkih pripravaka papra i ljute paprike na lisne uši jabuke." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:063693
Pavić, S. (2024). 'Utjecaj "uradi sam" botaničkih pripravaka papra i ljute paprike na lisne uši jabuke', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 18.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:063693
Pavić S. Utjecaj "uradi sam" botaničkih pripravaka papra i ljute paprike na lisne uši jabuke [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 18.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:063693
S. Pavić, "Utjecaj "uradi sam" botaničkih pripravaka papra i ljute paprike na lisne uši jabuke", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:063693