Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Agrarna ekonomika i ruralni razvoj
Citirajte ovaj rad
Kurahović, M. (2024). Strategije smanjenja prehrambenog otpada i njihov učinak na očuvanje okoliša (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:100078
Kurahović, Maida. "Strategije smanjenja prehrambenog otpada i njihov učinak na očuvanje okoliša." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:100078
Kurahović, Maida. "Strategije smanjenja prehrambenog otpada i njihov učinak na očuvanje okoliša." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:100078
Kurahović, M. (2024). 'Strategije smanjenja prehrambenog otpada i njihov učinak na očuvanje okoliša', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:100078
Kurahović M. Strategije smanjenja prehrambenog otpada i njihov učinak na očuvanje okoliša [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:100078
M. Kurahović, "Strategije smanjenja prehrambenog otpada i njihov učinak na očuvanje okoliša", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:100078