Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Biljna bioraznolikost
Citirajte ovaj rad
Rašić, K. (2016). Bosiljak kao funkcionalna hrana (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:319398
Rašić, Katarina. "Bosiljak kao funkcionalna hrana." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:319398
Rašić, Katarina. "Bosiljak kao funkcionalna hrana." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:319398
Rašić, K. (2016). 'Bosiljak kao funkcionalna hrana', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 21.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:319398
Rašić K. Bosiljak kao funkcionalna hrana [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 21.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:319398
K. Rašić, "Bosiljak kao funkcionalna hrana", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:319398