Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Fitopatologija
Citirajte ovaj rad
Kljak, L. (2016). Utvrđivanje patogenosti izolata bakterija iz mumificiranog ploda kruške (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:435536
Kljak, Lucija. "Utvrđivanje patogenosti izolata bakterija iz mumificiranog ploda kruške." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:435536
Kljak, Lucija. "Utvrđivanje patogenosti izolata bakterija iz mumificiranog ploda kruške." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:435536
Kljak, L. (2016). 'Utvrđivanje patogenosti izolata bakterija iz mumificiranog ploda kruške', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 18.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:435536
Kljak L. Utvrđivanje patogenosti izolata bakterija iz mumificiranog ploda kruške [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 18.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:435536
L. Kljak, "Utvrđivanje patogenosti izolata bakterija iz mumificiranog ploda kruške", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:435536