prikaz prve stranice dokumenta Utvrđivanje patogenosti izolata bakterija iz mumificiranog ploda kruške
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utvrđivanje patogenosti izolata bakterija iz mumificiranog ploda kruške

Kljak, Lucija
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Plant Pathology

Cite this document

Kljak, L. (2016). Utvrđivanje patogenosti izolata bakterija iz mumificiranog ploda kruške (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:435536

Kljak, Lucija. "Utvrđivanje patogenosti izolata bakterija iz mumificiranog ploda kruške." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:435536

Kljak, Lucija. "Utvrđivanje patogenosti izolata bakterija iz mumificiranog ploda kruške." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:435536

Kljak, L. (2016). 'Utvrđivanje patogenosti izolata bakterija iz mumificiranog ploda kruške', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 24 October 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:435536

Kljak L. Utvrđivanje patogenosti izolata bakterija iz mumificiranog ploda kruške [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2016 [cited 2020 October 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:435536

L. Kljak, "Utvrđivanje patogenosti izolata bakterija iz mumificiranog ploda kruške", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:435536