Duljina maceracije i vrsta kvasaca kao čimbenici kemijskog sastava vina 'Trnjak' (Vitis vinifera L.)
U: 58. hrvatski i 18. međunarodni simpozij agronoma : zbornik radova. / Carović-Stanko, Klaudija; Širić, Ivan (ur.). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2023. str. 215-220. urn:nbn:hr:204:757086
Vranješ, M., Jeromel, A., Prusina, T., Preiner, D., Štambuk, P., Tomaz, I. i Jagatić Korenika, A. M. (2023). Duljina maceracije i vrsta kvasaca kao čimbenici kemijskog sastava vina 'Trnjak' (Vitis vinifera L.). U K. Carović Stanko, (Ur.), I. Širić, (Ur.), 58. hrvatski i 18. međunarodni simpozij agronoma : zbornik radova (str. 215-220). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:757086
Vranješ, Marina, et al. "Duljina maceracije i vrsta kvasaca kao čimbenici kemijskog sastava vina 'Trnjak' (Vitis vinifera L.)." 58. hrvatski i 18. međunarodni simpozij agronoma : zbornik radova, Ur. Klaudija Carović Stanko, Ur. Ivan Širić, Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2023, str. 215-220. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:757086
Vranješ, Marina, Ana Jeromel, Tihomir Prusina, Darko Preiner, Petra Štambuk, Ivana Tomaz i Ana Marija Jagatić Korenika. "Duljina maceracije i vrsta kvasaca kao čimbenici kemijskog sastava vina 'Trnjak' (Vitis vinifera L.)." U 58. hrvatski i 18. međunarodni simpozij agronoma : zbornik radova, 215-220. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2023. Citirano 02.12.2024.. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:757086
Vranješ, M., et al. (2023) 'Duljina maceracije i vrsta kvasaca kao čimbenici kemijskog sastava vina 'Trnjak' (Vitis vinifera L.)', u Carović Stanko, K. (ur.), Širić, I. (ur.), 58. hrvatski i 18. međunarodni simpozij agronoma : zbornik radova, Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, str. 215-220. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:757086 (Datum pristupa: 02.12.2024.)
Vranješ M, Jeromel A, Prusina T, Preiner D, Štambuk P, Tomaz I, i sur.. Duljina maceracije i vrsta kvasaca kao čimbenici kemijskog sastava vina 'Trnjak' (Vitis vinifera L.). U: K. Carović Stanko, ur., I. Širić, ur. 58. hrvatski i 18. međunarodni simpozij agronoma : zbornik radova. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet; 2023. Str. 215-220. [pristupljeno 02.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:757086
M. Vranješ, et al., "Duljina maceracije i vrsta kvasaca kao čimbenici kemijskog sastava vina 'Trnjak' (Vitis vinifera L.)", 58. hrvatski i 18. međunarodni simpozij agronoma : zbornik radova, K. Carović Stanko i I. Širić, Ur. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2023. [Online] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:757086 [Citirano: 02.12.2024.]