Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Održive tehnologije i obnovljivi izvori energije
Citirajte ovaj rad
Pucko, F. (2024). Usporedba nutritivnog sastava zrna kukuruza primjenom različitih tretmana sušenja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:681214
Pucko, Filip. "Usporedba nutritivnog sastava zrna kukuruza primjenom različitih tretmana sušenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:681214
Pucko, Filip. "Usporedba nutritivnog sastava zrna kukuruza primjenom različitih tretmana sušenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:681214
Pucko, F. (2024). 'Usporedba nutritivnog sastava zrna kukuruza primjenom različitih tretmana sušenja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 19.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:681214
Pucko F. Usporedba nutritivnog sastava zrna kukuruza primjenom različitih tretmana sušenja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 19.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:681214
F. Pucko, "Usporedba nutritivnog sastava zrna kukuruza primjenom različitih tretmana sušenja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:681214