Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Mljekarstvo
Citirajte ovaj rad
Krnjača, P. (2024). Utjecaj vrste salamure na senzorska svojstva sira u tipu mozzarelle (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:618901
Krnjača, Paula. "Utjecaj vrste salamure na senzorska svojstva sira u tipu mozzarelle." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:618901
Krnjača, Paula. "Utjecaj vrste salamure na senzorska svojstva sira u tipu mozzarelle." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:618901
Krnjača, P. (2024). 'Utjecaj vrste salamure na senzorska svojstva sira u tipu mozzarelle', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 27.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:618901
Krnjača P. Utjecaj vrste salamure na senzorska svojstva sira u tipu mozzarelle [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 27.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:618901
P. Krnjača, "Utjecaj vrste salamure na senzorska svojstva sira u tipu mozzarelle", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:618901