Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Voćarstvo
Citirajte ovaj rad
Stupin, Š. (2024). Bioaktivne komponente suhe smokve sorte 'Zamorčica' (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:234688
Stupin, Šinka. "Bioaktivne komponente suhe smokve sorte 'Zamorčica'." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:234688
Stupin, Šinka. "Bioaktivne komponente suhe smokve sorte 'Zamorčica'." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:234688
Stupin, Š. (2024). 'Bioaktivne komponente suhe smokve sorte 'Zamorčica'', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 07.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:234688
Stupin Š. Bioaktivne komponente suhe smokve sorte 'Zamorčica' [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 07.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:234688
Š. Stupin, "Bioaktivne komponente suhe smokve sorte 'Zamorčica'", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:234688