prikaz prve stranice dokumenta Formiranje mirisa tijekom zrenja Paškog sira
Rad dostupan nakon 2024-12-18
diplomski rad
Formiranje mirisa tijekom zrenja Paškog sira

Stiperski, Josip
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Mljekarstvo

Citirajte ovaj rad

Stiperski, J. (2024). Formiranje mirisa tijekom zrenja Paškog sira (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:301247

Stiperski, Josip. "Formiranje mirisa tijekom zrenja Paškog sira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:301247

Stiperski, Josip. "Formiranje mirisa tijekom zrenja Paškog sira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:301247

Stiperski, J. (2024). 'Formiranje mirisa tijekom zrenja Paškog sira', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 25.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:301247

Stiperski J. Formiranje mirisa tijekom zrenja Paškog sira [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 25.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:301247

J. Stiperski, "Formiranje mirisa tijekom zrenja Paškog sira", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:301247