Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Vinogradarstvo i vinarstvo
Citirajte ovaj rad
Atlija, J. (2024). Utjecaj inaktivnih kvasaca na aromatski profil sorte 'Pošip' (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:985949
Atlija, Jure. "Utjecaj inaktivnih kvasaca na aromatski profil sorte 'Pošip'." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:985949
Atlija, Jure. "Utjecaj inaktivnih kvasaca na aromatski profil sorte 'Pošip'." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:985949
Atlija, J. (2024). 'Utjecaj inaktivnih kvasaca na aromatski profil sorte 'Pošip'', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 19.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:985949
Atlija J. Utjecaj inaktivnih kvasaca na aromatski profil sorte 'Pošip' [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 19.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:985949
J. Atlija, "Utjecaj inaktivnih kvasaca na aromatski profil sorte 'Pošip'", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:985949