diplomski rad
Sadržaj željeza, cinka i bakra u određenim jestivim gljivama Parka prirode Medvednica

Markota, Tomislava
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Specijalno stočarstvo

Citirajte ovaj rad

Markota, T. (2016). Sadržaj željeza, cinka i bakra u određenim jestivim gljivama Parka prirode Medvednica (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:816581

Markota, Tomislava. "Sadržaj željeza, cinka i bakra u određenim jestivim gljivama Parka prirode Medvednica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:816581

Markota, Tomislava. "Sadržaj željeza, cinka i bakra u određenim jestivim gljivama Parka prirode Medvednica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:816581

Markota, T. (2016). 'Sadržaj željeza, cinka i bakra u određenim jestivim gljivama Parka prirode Medvednica', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 16.09.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:816581

Markota T. Sadržaj željeza, cinka i bakra u određenim jestivim gljivama Parka prirode Medvednica [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 16.09.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:816581

T. Markota, "Sadržaj željeza, cinka i bakra u određenim jestivim gljivama Parka prirode Medvednica", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:816581