Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Specijalno stočarstvo
Citirajte ovaj rad
Markota, T. (2016). Sadržaj željeza, cinka i bakra u određenim jestivim gljivama Parka prirode Medvednica (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:816581
Markota, Tomislava. "Sadržaj željeza, cinka i bakra u određenim jestivim gljivama Parka prirode Medvednica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:816581
Markota, Tomislava. "Sadržaj željeza, cinka i bakra u određenim jestivim gljivama Parka prirode Medvednica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:816581
Markota, T. (2016). 'Sadržaj željeza, cinka i bakra u određenim jestivim gljivama Parka prirode Medvednica', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 17.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:816581
Markota T. Sadržaj željeza, cinka i bakra u određenim jestivim gljivama Parka prirode Medvednica [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 17.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:816581
T. Markota, "Sadržaj željeza, cinka i bakra u određenim jestivim gljivama Parka prirode Medvednica", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:816581