master's thesis
Sadržaj željeza, cinka i bakra u određenim jestivim gljivama Parka prirode Medvednica

Tomislava Markota (2016)
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Animal Science and Technology
Cite this document...

Markota, T. (2016). Sadržaj željeza, cinka i bakra u određenim jestivim gljivama Parka prirode Medvednica (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:816581

Markota, Tomislava. "Sadržaj željeza, cinka i bakra u određenim jestivim gljivama Parka prirode Medvednica." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:816581

Markota, Tomislava. "Sadržaj željeza, cinka i bakra u određenim jestivim gljivama Parka prirode Medvednica." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:816581

Markota, T. (2016). 'Sadržaj željeza, cinka i bakra u određenim jestivim gljivama Parka prirode Medvednica', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 19 March 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:816581

Markota T. Sadržaj željeza, cinka i bakra u određenim jestivim gljivama Parka prirode Medvednica [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2016 [cited 2019 March 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:816581

T. Markota, "Sadržaj željeza, cinka i bakra u određenim jestivim gljivama Parka prirode Medvednica", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:816581