Warning message

Nemate dozvolu za prikaz ovog resursa!
prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj načina sušenja na kvalitativna svojstva latica tratinčica
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj načina sušenja na kvalitativna svojstva latica tratinčica

Šurić, Antonija
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Poljoprivredna tehnologija, skladištenje i transport

Citirajte ovaj rad

Šurić, A. (2016). Utjecaj načina sušenja na kvalitativna svojstva latica tratinčica (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:428812

Šurić, Antonija. "Utjecaj načina sušenja na kvalitativna svojstva latica tratinčica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:428812

Šurić, Antonija. "Utjecaj načina sušenja na kvalitativna svojstva latica tratinčica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:428812

Šurić, A. (2016). 'Utjecaj načina sušenja na kvalitativna svojstva latica tratinčica', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 12.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:428812

Šurić A. Utjecaj načina sušenja na kvalitativna svojstva latica tratinčica [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 12.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:428812

A. Šurić, "Utjecaj načina sušenja na kvalitativna svojstva latica tratinčica", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:428812