University of Zagreb Faculty of Agriculture Department of Agricultural Technology, Storage and Transport
Cite this document
Šurić, A. (2016). Utjecaj načina sušenja na kvalitativna svojstva latica tratinčica (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:428812
Šurić, Antonija. "Utjecaj načina sušenja na kvalitativna svojstva latica tratinčica." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:428812
Šurić, Antonija. "Utjecaj načina sušenja na kvalitativna svojstva latica tratinčica." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:428812
Šurić, A. (2016). 'Utjecaj načina sušenja na kvalitativna svojstva latica tratinčica', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 26 January 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:428812
Šurić A. Utjecaj načina sušenja na kvalitativna svojstva latica tratinčica [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2016 [cited 2021 January 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:428812
A. Šurić, "Utjecaj načina sušenja na kvalitativna svojstva latica tratinčica", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:428812