Znanstveni rad - Izvorni znanstveni rad
Utjecaj kvasaca Saccharomyces cerevisiae i Lachancea thermotolerans na kemijski sastav vina sorte ´Frankovka´
Glasnik Zaštite Bilja, 44. (2021), 5.; 48-57. https://doi.org/10.31727/gzb.44.5.7


Citirajte ovaj rad

Babić, I., Jeromel, A. i Jagatić Korenika, A. M. (2021). Utjecaj kvasaca Saccharomyces cerevisiae i Lachancea thermotolerans na kemijski sastav vina sorte ´Frankovka´. Glasnik Zaštite Bilja, 44.. (5.), 48-57. doi: 10.31727/gzb.44.5.7

Babić, Iva, et al. "Utjecaj kvasaca Saccharomyces cerevisiae i Lachancea thermotolerans na kemijski sastav vina sorte ´Frankovka´." Glasnik Zaštite Bilja, vol. 44., br. 5., 2021, str. 48-57. https://doi.org/10.31727/gzb.44.5.7

Babić, Iva, Ana Jeromel i Ana Marija Jagatić Korenika. "Utjecaj kvasaca Saccharomyces cerevisiae i Lachancea thermotolerans na kemijski sastav vina sorte ´Frankovka´." Glasnik Zaštite Bilja 44., br. 5. (2021): 48-57. https://doi.org/10.31727/gzb.44.5.7

Babić, I., Jeromel, A. i Jagatić Korenika, A. M. (2021) 'Utjecaj kvasaca Saccharomyces cerevisiae i Lachancea thermotolerans na kemijski sastav vina sorte ´Frankovka´', Glasnik Zaštite Bilja, 44.(5.), str. 48-57. doi: 10.31727/gzb.44.5.7

Babić I, Jeromel A, Jagatić Korenika AM. Utjecaj kvasaca Saccharomyces cerevisiae i Lachancea thermotolerans na kemijski sastav vina sorte ´Frankovka´. Glasnik Zaštite Bilja [Internet]. 2021. [pristupljeno 29.04.2024.];44.(5.):48-57. doi: 10.31727/gzb.44.5.7

I. Babić, A. Jeromel i A. M. Jagatić Korenika, "Utjecaj kvasaca Saccharomyces cerevisiae i Lachancea thermotolerans na kemijski sastav vina sorte ´Frankovka´", Glasnik Zaštite Bilja, vol. 44., br. 5., str. 48-57, 2021. [Online]. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:345605. [Citirano: 29.04.2024.]