Znanstveni rad - Izvorni znanstveni rad
Učinak sekvencijalne fermentacije s kvascima Lachancea thermotelerans i Torulaspora delbrueckii na kemijski sastav vina ´Malvazija istarska´
Glasnik Zaštite Bilja, 44. (2021), 4.; 56-66. https://doi.org/10.31727/gzb.44.4.8


Citirajte ovaj rad

Marinov, L., Jeromel, A., Tomaz, I., Preiner, D. i Jagatić Korenika, A. M. (2021). Učinak sekvencijalne fermentacije s kvascima Lachancea thermotelerans i Torulaspora delbrueckii na kemijski sastav vina ´Malvazija istarska´. Glasnik Zaštite Bilja, 44.. (4.), 56-66. doi: 10.31727/gzb.44.4.8

Marinov, Luka, et al. "Učinak sekvencijalne fermentacije s kvascima Lachancea thermotelerans i Torulaspora delbrueckii na kemijski sastav vina ´Malvazija istarska´." Glasnik Zaštite Bilja, vol. 44., br. 4., 2021, str. 56-66. https://doi.org/10.31727/gzb.44.4.8

Marinov, Luka, Ana Jeromel, Ivana Tomaz, Darko Preiner i Ana Marija Jagatić Korenika. "Učinak sekvencijalne fermentacije s kvascima Lachancea thermotelerans i Torulaspora delbrueckii na kemijski sastav vina ´Malvazija istarska´." Glasnik Zaštite Bilja 44., br. 4. (2021): 56-66. https://doi.org/10.31727/gzb.44.4.8

Marinov, L., et al. (2021) 'Učinak sekvencijalne fermentacije s kvascima Lachancea thermotelerans i Torulaspora delbrueckii na kemijski sastav vina ´Malvazija istarska´', Glasnik Zaštite Bilja, 44.(4.), str. 56-66. doi: 10.31727/gzb.44.4.8

Marinov L, Jeromel A, Tomaz I, Preiner D, Jagatić Korenika AM. Učinak sekvencijalne fermentacije s kvascima Lachancea thermotelerans i Torulaspora delbrueckii na kemijski sastav vina ´Malvazija istarska´. Glasnik Zaštite Bilja [Internet]. 2021. [pristupljeno 17.04.2024.];44.(4.):56-66. doi: 10.31727/gzb.44.4.8

L. Marinov, A. Jeromel, I. Tomaz, D. Preiner i A. M. Jagatić Korenika, "Učinak sekvencijalne fermentacije s kvascima Lachancea thermotelerans i Torulaspora delbrueckii na kemijski sastav vina ´Malvazija istarska´", Glasnik Zaštite Bilja, vol. 44., br. 4., str. 56-66, 2021. [Online]. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:499399. [Citirano: 17.04.2024.]