prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj roka berbe i duljine maceracije na polifenolni sastav i senzorna svojstva vina Plavca malog
Pristup korisnicima matične ustanove
disertacija
Utjecaj roka berbe i duljine maceracije na polifenolni sastav i senzorna svojstva vina Plavca malog

Volarević, Josip
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet

Citirajte ovaj rad

Volarević, J. (2023). Utjecaj roka berbe i duljine maceracije na polifenolni sastav i senzorna svojstva vina Plavca malog (Disertacija). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:685057

Volarević, Josip. "Utjecaj roka berbe i duljine maceracije na polifenolni sastav i senzorna svojstva vina Plavca malog." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:685057

Volarević, Josip. "Utjecaj roka berbe i duljine maceracije na polifenolni sastav i senzorna svojstva vina Plavca malog." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:685057

Volarević, J. (2023). 'Utjecaj roka berbe i duljine maceracije na polifenolni sastav i senzorna svojstva vina Plavca malog', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 13.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:685057

Volarević J. Utjecaj roka berbe i duljine maceracije na polifenolni sastav i senzorna svojstva vina Plavca malog [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2023 [pristupljeno 13.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:685057

J. Volarević, "Utjecaj roka berbe i duljine maceracije na polifenolni sastav i senzorna svojstva vina Plavca malog", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:685057