prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj roka berbe i duljine maceracije na polifenolni sastav i senzorna svojstva vina Plavca malog
Access restricted to students and staff of home institution
doctoral thesis
Utjecaj roka berbe i duljine maceracije na polifenolni sastav i senzorna svojstva vina Plavca malog

Volarević, Josip
University of Zagreb
Faculty of Agriculture

Cite this document

Volarević, J. (2023). Utjecaj roka berbe i duljine maceracije na polifenolni sastav i senzorna svojstva vina Plavca malog (Doctoral thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:685057

Volarević, Josip. "Utjecaj roka berbe i duljine maceracije na polifenolni sastav i senzorna svojstva vina Plavca malog." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:685057

Volarević, Josip. "Utjecaj roka berbe i duljine maceracije na polifenolni sastav i senzorna svojstva vina Plavca malog." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:685057

Volarević, J. (2023). 'Utjecaj roka berbe i duljine maceracije na polifenolni sastav i senzorna svojstva vina Plavca malog', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 02 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:685057

Volarević J. Utjecaj roka berbe i duljine maceracije na polifenolni sastav i senzorna svojstva vina Plavca malog [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2023 [cited 2024 March 02] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:685057

J. Volarević, "Utjecaj roka berbe i duljine maceracije na polifenolni sastav i senzorna svojstva vina Plavca malog", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:685057