prikaz prve stranice dokumenta Percipirane koristi i barijere u kupnji i konzumaciji jaja obogaćenih omega-3 masnim kiselinama
Rad dostupan nakon 2024-11-16
diplomski rad
Percipirane koristi i barijere u kupnji i konzumaciji jaja obogaćenih omega-3 masnim kiselinama

Jambrešić, Matea
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Marketing u poljoprivredi

Citirajte ovaj rad

Jambrešić, M. (2023). Percipirane koristi i barijere u kupnji i konzumaciji jaja obogaćenih omega-3 masnim kiselinama (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:465882

Jambrešić, Matea. "Percipirane koristi i barijere u kupnji i konzumaciji jaja obogaćenih omega-3 masnim kiselinama." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:465882

Jambrešić, Matea. "Percipirane koristi i barijere u kupnji i konzumaciji jaja obogaćenih omega-3 masnim kiselinama." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:465882

Jambrešić, M. (2023). 'Percipirane koristi i barijere u kupnji i konzumaciji jaja obogaćenih omega-3 masnim kiselinama', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 11.07.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:465882

Jambrešić M. Percipirane koristi i barijere u kupnji i konzumaciji jaja obogaćenih omega-3 masnim kiselinama [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2023 [pristupljeno 11.07.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:465882

M. Jambrešić, "Percipirane koristi i barijere u kupnji i konzumaciji jaja obogaćenih omega-3 masnim kiselinama", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:465882