prikaz prve stranice dokumenta Percipirane koristi i barijere u kupnji i konzumaciji jaja obogaćenih omega-3 masnim kiselinama
Embargo period 2024-11-16
master's thesis
Percipirane koristi i barijere u kupnji i konzumaciji jaja obogaćenih omega-3 masnim kiselinama

Jambrešić, Matea
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Marketing in Agriculture

Cite this document

Jambrešić, M. (2023). Percipirane koristi i barijere u kupnji i konzumaciji jaja obogaćenih omega-3 masnim kiselinama (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:465882

Jambrešić, Matea. "Percipirane koristi i barijere u kupnji i konzumaciji jaja obogaćenih omega-3 masnim kiselinama." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:465882

Jambrešić, Matea. "Percipirane koristi i barijere u kupnji i konzumaciji jaja obogaćenih omega-3 masnim kiselinama." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:465882

Jambrešić, M. (2023). 'Percipirane koristi i barijere u kupnji i konzumaciji jaja obogaćenih omega-3 masnim kiselinama', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 09 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:465882

Jambrešić M. Percipirane koristi i barijere u kupnji i konzumaciji jaja obogaćenih omega-3 masnim kiselinama [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2023 [cited 2024 April 09] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:465882

M. Jambrešić, "Percipirane koristi i barijere u kupnji i konzumaciji jaja obogaćenih omega-3 masnim kiselinama", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:465882