diplomski rad
Utjecaj temperature maceracije na polifenolni sastav vina sorte 'Plavac mali crni' (Vitis vinifera L.)

Ivankić, Ana
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo

Citirajte ovaj rad

Ivankić, A. (2023). Utjecaj temperature maceracije na polifenolni sastav vina sorte 'Plavac mali crni' (Vitis vinifera L.) (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:197117

Ivankić, Ana. "Utjecaj temperature maceracije na polifenolni sastav vina sorte 'Plavac mali crni' (Vitis vinifera L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:197117

Ivankić, Ana. "Utjecaj temperature maceracije na polifenolni sastav vina sorte 'Plavac mali crni' (Vitis vinifera L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:197117

Ivankić, A. (2023). 'Utjecaj temperature maceracije na polifenolni sastav vina sorte 'Plavac mali crni' (Vitis vinifera L.)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 29.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:197117

Ivankić A. Utjecaj temperature maceracije na polifenolni sastav vina sorte 'Plavac mali crni' (Vitis vinifera L.) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2023 [pristupljeno 29.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:197117

A. Ivankić, "Utjecaj temperature maceracije na polifenolni sastav vina sorte 'Plavac mali crni' (Vitis vinifera L.)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:197117