diplomski rad
Utjecaj suše na kvalitetu gomolja krumpira

Bašić, Petar
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Oplemenjivanje bilja, genetika i biometrika

Citirajte ovaj rad

Bašić, P. (2023). Utjecaj suše na kvalitetu gomolja krumpira (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:294701

Bašić, Petar. "Utjecaj suše na kvalitetu gomolja krumpira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:294701

Bašić, Petar. "Utjecaj suše na kvalitetu gomolja krumpira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:294701

Bašić, P. (2023). 'Utjecaj suše na kvalitetu gomolja krumpira', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 04.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:294701

Bašić P. Utjecaj suše na kvalitetu gomolja krumpira [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2023 [pristupljeno 04.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:294701

P. Bašić, "Utjecaj suše na kvalitetu gomolja krumpira", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:294701