diplomski rad
Zelene metode obrade krumpirove kore za izdvajanje bioaktivnih spojeva

Pavlović, Ema
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Poljoprivredna tehnologija, skladištenje i transport

Citirajte ovaj rad

Pavlović, E. (2023). Zelene metode obrade krumpirove kore za izdvajanje bioaktivnih spojeva (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:529663

Pavlović, Ema. "Zelene metode obrade krumpirove kore za izdvajanje bioaktivnih spojeva." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:529663

Pavlović, Ema. "Zelene metode obrade krumpirove kore za izdvajanje bioaktivnih spojeva." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:529663

Pavlović, E. (2023). 'Zelene metode obrade krumpirove kore za izdvajanje bioaktivnih spojeva', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 08.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:529663

Pavlović E. Zelene metode obrade krumpirove kore za izdvajanje bioaktivnih spojeva [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2023 [pristupljeno 08.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:529663

E. Pavlović, "Zelene metode obrade krumpirove kore za izdvajanje bioaktivnih spojeva", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:529663