Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Mljekarstvo
Citirajte ovaj rad
Vaskić, I. (2023). Kvaliteta kuhanog sira uz dodatak začinskog bilja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:649176
Vaskić, Iva. "Kvaliteta kuhanog sira uz dodatak začinskog bilja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:649176
Vaskić, Iva. "Kvaliteta kuhanog sira uz dodatak začinskog bilja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:649176
Vaskić, I. (2023). 'Kvaliteta kuhanog sira uz dodatak začinskog bilja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 08.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:649176
Vaskić I. Kvaliteta kuhanog sira uz dodatak začinskog bilja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2023 [pristupljeno 08.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:649176
I. Vaskić, "Kvaliteta kuhanog sira uz dodatak začinskog bilja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:649176