Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Vinogradarstvo i vinarstvo
Citirajte ovaj rad
Sirovica, S. (2023). Značaj dodatka hranjiva za kvasce u proizvodnji vina Graševina i Pinot crni (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:711255
Sirovica, Silvia. "Značaj dodatka hranjiva za kvasce u proizvodnji vina Graševina i Pinot crni." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:711255
Sirovica, Silvia. "Značaj dodatka hranjiva za kvasce u proizvodnji vina Graševina i Pinot crni." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:711255
Sirovica, S. (2023). 'Značaj dodatka hranjiva za kvasce u proizvodnji vina Graševina i Pinot crni', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 29.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:711255
Sirovica S. Značaj dodatka hranjiva za kvasce u proizvodnji vina Graševina i Pinot crni [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2023 [pristupljeno 29.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:711255
S. Sirovica, "Značaj dodatka hranjiva za kvasce u proizvodnji vina Graševina i Pinot crni", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:711255