diplomski rad
Značaj dodatka hranjiva za kvasce u proizvodnji vina Graševina i Pinot crni

Sirovica, Silvia
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo

Citirajte ovaj rad

Sirovica, S. (2023). Značaj dodatka hranjiva za kvasce u proizvodnji vina Graševina i Pinot crni (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:711255

Sirovica, Silvia. "Značaj dodatka hranjiva za kvasce u proizvodnji vina Graševina i Pinot crni." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:711255

Sirovica, Silvia. "Značaj dodatka hranjiva za kvasce u proizvodnji vina Graševina i Pinot crni." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:711255

Sirovica, S. (2023). 'Značaj dodatka hranjiva za kvasce u proizvodnji vina Graševina i Pinot crni', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 29.02.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:711255

Sirovica S. Značaj dodatka hranjiva za kvasce u proizvodnji vina Graševina i Pinot crni [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2023 [pristupljeno 29.02.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:711255

S. Sirovica, "Značaj dodatka hranjiva za kvasce u proizvodnji vina Graševina i Pinot crni", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:711255