diplomski rad
Aromatski i fenolni profil grožđa i vina sorte "Muškat Hamburg" uvjetovan djelomičnom defolijacijom

Haramina, Janko
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo

Citirajte ovaj rad

Haramina, J. (2023). Aromatski i fenolni profil grožđa i vina sorte "Muškat Hamburg" uvjetovan djelomičnom defolijacijom (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:630872

Haramina, Janko. "Aromatski i fenolni profil grožđa i vina sorte "Muškat Hamburg" uvjetovan djelomičnom defolijacijom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:630872

Haramina, Janko. "Aromatski i fenolni profil grožđa i vina sorte "Muškat Hamburg" uvjetovan djelomičnom defolijacijom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:630872

Haramina, J. (2023). 'Aromatski i fenolni profil grožđa i vina sorte "Muškat Hamburg" uvjetovan djelomičnom defolijacijom', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 04.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:630872

Haramina J. Aromatski i fenolni profil grožđa i vina sorte "Muškat Hamburg" uvjetovan djelomičnom defolijacijom [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2023 [pristupljeno 04.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:630872

J. Haramina, "Aromatski i fenolni profil grožđa i vina sorte "Muškat Hamburg" uvjetovan djelomičnom defolijacijom", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:630872