prikaz prve stranice dokumenta Važnost nutritivnih informacija kod izbora hrane-Usporedna analiza potrošača u Republici Hrvatskoj i Hong Kongu
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Važnost nutritivnih informacija kod izbora hrane-Usporedna analiza potrošača u Republici Hrvatskoj i Hong Kongu

Majić, Raffaela
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Agrarna ekonomika i ruralni razvoj

Citirajte ovaj rad

Majić, R. (2019). Važnost nutritivnih informacija kod izbora hrane-Usporedna analiza potrošača u Republici Hrvatskoj i Hong Kongu (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:696444

Majić, Raffaela. "Važnost nutritivnih informacija kod izbora hrane-Usporedna analiza potrošača u Republici Hrvatskoj i Hong Kongu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:696444

Majić, Raffaela. "Važnost nutritivnih informacija kod izbora hrane-Usporedna analiza potrošača u Republici Hrvatskoj i Hong Kongu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:696444

Majić, R. (2019). 'Važnost nutritivnih informacija kod izbora hrane-Usporedna analiza potrošača u Republici Hrvatskoj i Hong Kongu', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 17.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:696444

Majić R. Važnost nutritivnih informacija kod izbora hrane-Usporedna analiza potrošača u Republici Hrvatskoj i Hong Kongu [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 17.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:696444

R. Majić, "Važnost nutritivnih informacija kod izbora hrane-Usporedna analiza potrošača u Republici Hrvatskoj i Hong Kongu", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:696444