University of Zagreb Faculty of Agriculture Agricultural Economics and Rural Development
Cite this document
Majić, R. (2019). Važnost nutritivnih informacija kod izbora hrane-Usporedna analiza potrošača u Republici Hrvatskoj i Hong Kongu (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:696444
Majić, Raffaela. "Važnost nutritivnih informacija kod izbora hrane-Usporedna analiza potrošača u Republici Hrvatskoj i Hong Kongu." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:696444
Majić, Raffaela. "Važnost nutritivnih informacija kod izbora hrane-Usporedna analiza potrošača u Republici Hrvatskoj i Hong Kongu." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:696444
Majić, R. (2019). 'Važnost nutritivnih informacija kod izbora hrane-Usporedna analiza potrošača u Republici Hrvatskoj i Hong Kongu', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 13 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:696444
Majić R. Važnost nutritivnih informacija kod izbora hrane-Usporedna analiza potrošača u Republici Hrvatskoj i Hong Kongu [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2019 [cited 2024 November 13] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:696444
R. Majić, "Važnost nutritivnih informacija kod izbora hrane-Usporedna analiza potrošača u Republici Hrvatskoj i Hong Kongu", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:696444