Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Vinogradarstvo i vinarstvo
Citirajte ovaj rad
Šimić, B. (2020). Utjecaj fermentacije kvascem Lachancea thermotolerans na kiselinski profil i
senzorna svojstva vina ´Blatina´ (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:926096
Šimić, Branimir. "Utjecaj fermentacije kvascem Lachancea thermotolerans na kiselinski profil i
senzorna svojstva vina ´Blatina´." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:926096
Šimić, Branimir. "Utjecaj fermentacije kvascem Lachancea thermotolerans na kiselinski profil i
senzorna svojstva vina ´Blatina´." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:926096
Šimić, B. (2020). 'Utjecaj fermentacije kvascem Lachancea thermotolerans na kiselinski profil i
senzorna svojstva vina ´Blatina´', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 16.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:926096
Šimić B. Utjecaj fermentacije kvascem Lachancea thermotolerans na kiselinski profil i
senzorna svojstva vina ´Blatina´ [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2020 [pristupljeno 16.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:926096
B. Šimić, "Utjecaj fermentacije kvascem Lachancea thermotolerans na kiselinski profil i
senzorna svojstva vina ´Blatina´", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:926096