prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj različitih načina sušenja na fizikalne i kemijske karakteristike zrna pšenice
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj različitih načina sušenja na fizikalne i kemijske karakteristike zrna pšenice

Skenderović, Emanuel
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Održive tehnologije i obnovljivi izvori energije

Citirajte ovaj rad

Skenderović, E. (2022). Utjecaj različitih načina sušenja na fizikalne i kemijske karakteristike zrna pšenice (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:738150

Skenderović, Emanuel. "Utjecaj različitih načina sušenja na fizikalne i kemijske karakteristike zrna pšenice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:738150

Skenderović, Emanuel. "Utjecaj različitih načina sušenja na fizikalne i kemijske karakteristike zrna pšenice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:738150

Skenderović, E. (2022). 'Utjecaj različitih načina sušenja na fizikalne i kemijske karakteristike zrna pšenice', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 27.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:738150

Skenderović E. Utjecaj različitih načina sušenja na fizikalne i kemijske karakteristike zrna pšenice [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2022 [pristupljeno 27.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:738150

E. Skenderović, "Utjecaj različitih načina sušenja na fizikalne i kemijske karakteristike zrna pšenice", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:738150