prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj različitih načina sušenja na fizikalne i kemijske karakteristike zrna pšenice
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj različitih načina sušenja na fizikalne i kemijske karakteristike zrna pšenice

Skenderović, Emanuel
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Agricultural Technology, Storage and Transport

Cite this document

Skenderović, E. (2022). Utjecaj različitih načina sušenja na fizikalne i kemijske karakteristike zrna pšenice (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:738150

Skenderović, Emanuel. "Utjecaj različitih načina sušenja na fizikalne i kemijske karakteristike zrna pšenice." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:738150

Skenderović, Emanuel. "Utjecaj različitih načina sušenja na fizikalne i kemijske karakteristike zrna pšenice." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:738150

Skenderović, E. (2022). 'Utjecaj različitih načina sušenja na fizikalne i kemijske karakteristike zrna pšenice', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 31 January 2023, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:738150

Skenderović E. Utjecaj različitih načina sušenja na fizikalne i kemijske karakteristike zrna pšenice [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2022 [cited 2023 January 31] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:738150

E. Skenderović, "Utjecaj različitih načina sušenja na fizikalne i kemijske karakteristike zrna pšenice", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:738150