University of Zagreb Faculty of Agriculture Sustainable Technologies and Renewable Energy Sources
Cite this document
Skenderović, E. (2022). Utjecaj različitih načina sušenja na fizikalne i kemijske karakteristike zrna pšenice (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:738150
Skenderović, Emanuel. "Utjecaj različitih načina sušenja na fizikalne i kemijske karakteristike zrna pšenice." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:738150
Skenderović, Emanuel. "Utjecaj različitih načina sušenja na fizikalne i kemijske karakteristike zrna pšenice." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:738150
Skenderović, E. (2022). 'Utjecaj različitih načina sušenja na fizikalne i kemijske karakteristike zrna pšenice', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 28 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:738150
Skenderović E. Utjecaj različitih načina sušenja na fizikalne i kemijske karakteristike zrna pšenice [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2022 [cited 2024 December 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:738150
E. Skenderović, "Utjecaj različitih načina sušenja na fizikalne i kemijske karakteristike zrna pšenice", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:738150