Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Održive tehnologije i obnovljivi izvori energije
Citirajte ovaj rad
Bakarić, D. (2022). Fizikalno - kemijske promjene zrna ječma u procesu sušenja u fluidnom sloju i podtlačnom sušenju (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:210257
Bakarić, Doris. "Fizikalno - kemijske promjene zrna ječma u procesu sušenja u fluidnom sloju i podtlačnom sušenju." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:210257
Bakarić, Doris. "Fizikalno - kemijske promjene zrna ječma u procesu sušenja u fluidnom sloju i podtlačnom sušenju." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:210257
Bakarić, D. (2022). 'Fizikalno - kemijske promjene zrna ječma u procesu sušenja u fluidnom sloju i podtlačnom sušenju', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 27.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:210257
Bakarić D. Fizikalno - kemijske promjene zrna ječma u procesu sušenja u fluidnom sloju i podtlačnom sušenju [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2022 [pristupljeno 27.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:210257
D. Bakarić, "Fizikalno - kemijske promjene zrna ječma u procesu sušenja u fluidnom sloju i podtlačnom sušenju", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:210257