prikaz prve stranice dokumenta Fizikalno - kemijske promjene zrna ječma u procesu sušenja u fluidnom sloju i podtlačnom sušenju
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Fizikalno - kemijske promjene zrna ječma u procesu sušenja u fluidnom sloju i podtlačnom sušenju

Bakarić, Doris
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Agricultural Technology, Storage and Transport

Cite this document

Bakarić, D. (2022). Fizikalno - kemijske promjene zrna ječma u procesu sušenja u fluidnom sloju i podtlačnom sušenju (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:210257

Bakarić, Doris. "Fizikalno - kemijske promjene zrna ječma u procesu sušenja u fluidnom sloju i podtlačnom sušenju." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:210257

Bakarić, Doris. "Fizikalno - kemijske promjene zrna ječma u procesu sušenja u fluidnom sloju i podtlačnom sušenju." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:210257

Bakarić, D. (2022). 'Fizikalno - kemijske promjene zrna ječma u procesu sušenja u fluidnom sloju i podtlačnom sušenju', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 22 November 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:210257

Bakarić D. Fizikalno - kemijske promjene zrna ječma u procesu sušenja u fluidnom sloju i podtlačnom sušenju [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2022 [cited 2022 November 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:210257

D. Bakarić, "Fizikalno - kemijske promjene zrna ječma u procesu sušenja u fluidnom sloju i podtlačnom sušenju", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:210257