Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Vinogradarstvo i vinarstvo
Citirajte ovaj rad
Marinčić, A. (2022). Učinak dodavanja natrijevog klorida tijekom destilacije vina na dinamiku isparavanja hlapljivih spojeva (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:420033
Marinčić, Antonia. "Učinak dodavanja natrijevog klorida tijekom destilacije vina na dinamiku isparavanja hlapljivih spojeva." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:420033
Marinčić, Antonia. "Učinak dodavanja natrijevog klorida tijekom destilacije vina na dinamiku isparavanja hlapljivih spojeva." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:420033
Marinčić, A. (2022). 'Učinak dodavanja natrijevog klorida tijekom destilacije vina na dinamiku isparavanja hlapljivih spojeva', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 06.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:420033
Marinčić A. Učinak dodavanja natrijevog klorida tijekom destilacije vina na dinamiku isparavanja hlapljivih spojeva [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2022 [pristupljeno 06.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:420033
A. Marinčić, "Učinak dodavanja natrijevog klorida tijekom destilacije vina na dinamiku isparavanja hlapljivih spojeva", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:420033