University of Zagreb Faculty of Agriculture Department of Viticulture and Enology
Cite this document
Marinčić, A. (2022). Učinak dodavanja natrijevog klorida tijekom destilacije vina na dinamiku isparavanja hlapljivih spojeva (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:420033
Marinčić, Antonia. "Učinak dodavanja natrijevog klorida tijekom destilacije vina na dinamiku isparavanja hlapljivih spojeva." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:420033
Marinčić, Antonia. "Učinak dodavanja natrijevog klorida tijekom destilacije vina na dinamiku isparavanja hlapljivih spojeva." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:420033
Marinčić, A. (2022). 'Učinak dodavanja natrijevog klorida tijekom destilacije vina na dinamiku isparavanja hlapljivih spojeva', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 26 July 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:420033
Marinčić A. Učinak dodavanja natrijevog klorida tijekom destilacije vina na dinamiku isparavanja hlapljivih spojeva [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2022 [cited 2024 July 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:420033
A. Marinčić, "Učinak dodavanja natrijevog klorida tijekom destilacije vina na dinamiku isparavanja hlapljivih spojeva", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:420033