prikaz prve stranice dokumenta Učinak dodavanja natrijevog klorida tijekom destilacije vina na dinamiku isparavanja hlapljivih spojeva
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Učinak dodavanja natrijevog klorida tijekom destilacije vina na dinamiku isparavanja hlapljivih spojeva

Marinčić, Antonia
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Viticulture and Enology

Cite this document

Marinčić, A. (2022). Učinak dodavanja natrijevog klorida tijekom destilacije vina na dinamiku isparavanja hlapljivih spojeva (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:420033

Marinčić, Antonia. "Učinak dodavanja natrijevog klorida tijekom destilacije vina na dinamiku isparavanja hlapljivih spojeva." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:420033

Marinčić, Antonia. "Učinak dodavanja natrijevog klorida tijekom destilacije vina na dinamiku isparavanja hlapljivih spojeva." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:420033

Marinčić, A. (2022). 'Učinak dodavanja natrijevog klorida tijekom destilacije vina na dinamiku isparavanja hlapljivih spojeva', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 22 November 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:420033

Marinčić A. Učinak dodavanja natrijevog klorida tijekom destilacije vina na dinamiku isparavanja hlapljivih spojeva [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2022 [cited 2022 November 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:420033

A. Marinčić, "Učinak dodavanja natrijevog klorida tijekom destilacije vina na dinamiku isparavanja hlapljivih spojeva", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:420033