Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Vinogradarstvo i vinarstvo
Citirajte ovaj rad
Šimonji, M. (2022). Polifenolni sastav odabranih crnih vina otoka Krka (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:122203
Šimonji, Marko. "Polifenolni sastav odabranih crnih vina otoka Krka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:122203
Šimonji, Marko. "Polifenolni sastav odabranih crnih vina otoka Krka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:122203
Šimonji, M. (2022). 'Polifenolni sastav odabranih crnih vina otoka Krka', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 27.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:122203
Šimonji M. Polifenolni sastav odabranih crnih vina otoka Krka [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2022 [pristupljeno 27.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:122203
M. Šimonji, "Polifenolni sastav odabranih crnih vina otoka Krka", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:122203