Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Vinogradarstvo i vinarstvo
Citirajte ovaj rad
Rončević, K. (2022). Bioaktivni spojevi iz tradicionalno korištenih biljaka u rakiji travarici (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:435177
Rončević, Katarina. "Bioaktivni spojevi iz tradicionalno korištenih biljaka u rakiji travarici." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:435177
Rončević, Katarina. "Bioaktivni spojevi iz tradicionalno korištenih biljaka u rakiji travarici." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:435177
Rončević, K. (2022). 'Bioaktivni spojevi iz tradicionalno korištenih biljaka u rakiji travarici', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 10.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:435177
Rončević K. Bioaktivni spojevi iz tradicionalno korištenih biljaka u rakiji travarici [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2022 [pristupljeno 10.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:435177
K. Rončević, "Bioaktivni spojevi iz tradicionalno korištenih biljaka u rakiji travarici", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:435177