Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Specijalno stočarstvo
Citirajte ovaj rad
Cvetić, P. (2022). Utjecaj načina držanja krmača pri prasenju na dobrobit krmača i prasadi (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:006680
Cvetić, Petra. "Utjecaj načina držanja krmača pri prasenju na dobrobit krmača i prasadi." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:006680
Cvetić, Petra. "Utjecaj načina držanja krmača pri prasenju na dobrobit krmača i prasadi." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:006680
Cvetić, P. (2022). 'Utjecaj načina držanja krmača pri prasenju na dobrobit krmača i prasadi', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 23.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:006680
Cvetić P. Utjecaj načina držanja krmača pri prasenju na dobrobit krmača i prasadi [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2022 [pristupljeno 23.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:006680
P. Cvetić, "Utjecaj načina držanja krmača pri prasenju na dobrobit krmača i prasadi", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:006680