Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Vinogradarstvo i vinarstvo
Citirajte ovaj rad
Inđić, J. (2022). Utjecaj bentonita na aromatski profil vina Malvazija istarska (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:375297
Inđić, Jakov. "Utjecaj bentonita na aromatski profil vina Malvazija istarska." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:375297
Inđić, Jakov. "Utjecaj bentonita na aromatski profil vina Malvazija istarska." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:375297
Inđić, J. (2022). 'Utjecaj bentonita na aromatski profil vina Malvazija istarska', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 19.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:375297
Inđić J. Utjecaj bentonita na aromatski profil vina Malvazija istarska [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2022 [pristupljeno 19.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:375297
J. Inđić, "Utjecaj bentonita na aromatski profil vina Malvazija istarska", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:375297