diplomski rad
Deaktivacija potencijala klijavosti sjemena ambrozije

Maretić, Matej
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Poljoprivredna tehnologija, skladištenje i transport

Citirajte ovaj rad

Maretić, M. (2021). Deaktivacija potencijala klijavosti sjemena ambrozije (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:204460

Maretić, Matej. "Deaktivacija potencijala klijavosti sjemena ambrozije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:204460

Maretić, Matej. "Deaktivacija potencijala klijavosti sjemena ambrozije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:204460

Maretić, M. (2021). 'Deaktivacija potencijala klijavosti sjemena ambrozije', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 10.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:204460

Maretić M. Deaktivacija potencijala klijavosti sjemena ambrozije [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2021 [pristupljeno 10.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:204460

M. Maretić, "Deaktivacija potencijala klijavosti sjemena ambrozije", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:204460