Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Vinogradarstvo i vinarstvo
Citirajte ovaj rad
Piškor, P. (2021). Optimizacija medija za predkulturu mikroreznica in vitro u postupku krioprezervacije sorte vinove loze 'Graševina' (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:260233
Piškor, Paulina. "Optimizacija medija za predkulturu mikroreznica in vitro u postupku krioprezervacije sorte vinove loze 'Graševina'." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:260233
Piškor, Paulina. "Optimizacija medija za predkulturu mikroreznica in vitro u postupku krioprezervacije sorte vinove loze 'Graševina'." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:260233
Piškor, P. (2021). 'Optimizacija medija za predkulturu mikroreznica in vitro u postupku krioprezervacije sorte vinove loze 'Graševina'', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 26.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:260233
Piškor P. Optimizacija medija za predkulturu mikroreznica in vitro u postupku krioprezervacije sorte vinove loze 'Graševina' [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2021 [pristupljeno 26.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:260233
P. Piškor, "Optimizacija medija za predkulturu mikroreznica in vitro u postupku krioprezervacije sorte vinove loze 'Graševina'", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:260233