University of Zagreb Faculty of Agriculture Viticulture and Enology
Cite this document
Piškor, P. (2021). Optimizacija medija za predkulturu mikroreznica in vitro u postupku krioprezervacije sorte vinove loze 'Graševina' (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:260233
Piškor, Paulina. "Optimizacija medija za predkulturu mikroreznica in vitro u postupku krioprezervacije sorte vinove loze 'Graševina'." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:260233
Piškor, Paulina. "Optimizacija medija za predkulturu mikroreznica in vitro u postupku krioprezervacije sorte vinove loze 'Graševina'." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:260233
Piškor, P. (2021). 'Optimizacija medija za predkulturu mikroreznica in vitro u postupku krioprezervacije sorte vinove loze 'Graševina'', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 16 September 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:260233
Piškor P. Optimizacija medija za predkulturu mikroreznica in vitro u postupku krioprezervacije sorte vinove loze 'Graševina' [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2021 [cited 2024 September 16] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:260233
P. Piškor, "Optimizacija medija za predkulturu mikroreznica in vitro u postupku krioprezervacije sorte vinove loze 'Graševina'", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:260233