Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Povrćarstvo
Citirajte ovaj rad
Jaić, M. (2021). Mjere poboljšanja klijavosti sjemena ljekovitog bilja i povrća (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:820195
Jaić, Martina. "Mjere poboljšanja klijavosti sjemena ljekovitog bilja i povrća." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:820195
Jaić, Martina. "Mjere poboljšanja klijavosti sjemena ljekovitog bilja i povrća." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:820195
Jaić, M. (2021). 'Mjere poboljšanja klijavosti sjemena ljekovitog bilja i povrća', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 14.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:820195
Jaić M. Mjere poboljšanja klijavosti sjemena ljekovitog bilja i povrća [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2021 [pristupljeno 14.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:820195
M. Jaić, "Mjere poboljšanja klijavosti sjemena ljekovitog bilja i povrća", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:820195