Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Vinogradarstvo i vinarstvo
Citirajte ovaj rad
Stublić, K. (2021). Utjecaj kvasaca na kakvoću voćnog vina od šljive (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:707495
Stublić, Krunoslav. "Utjecaj kvasaca na kakvoću voćnog vina od šljive." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:707495
Stublić, Krunoslav. "Utjecaj kvasaca na kakvoću voćnog vina od šljive." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:707495
Stublić, K. (2021). 'Utjecaj kvasaca na kakvoću voćnog vina od šljive', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 20.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:707495
Stublić K. Utjecaj kvasaca na kakvoću voćnog vina od šljive [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2021 [pristupljeno 20.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:707495
K. Stublić, "Utjecaj kvasaca na kakvoću voćnog vina od šljive", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:707495