master's thesis
Utjecaj kvasaca na kakvoću voćnog vina od šljive

Stublić, Krunoslav
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Viticulture and Enology

Cite this document

Stublić, K. (2021). Utjecaj kvasaca na kakvoću voćnog vina od šljive (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:707495

Stublić, Krunoslav. "Utjecaj kvasaca na kakvoću voćnog vina od šljive." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:707495

Stublić, Krunoslav. "Utjecaj kvasaca na kakvoću voćnog vina od šljive." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:707495

Stublić, K. (2021). 'Utjecaj kvasaca na kakvoću voćnog vina od šljive', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 20 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:707495

Stublić K. Utjecaj kvasaca na kakvoću voćnog vina od šljive [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2021 [cited 2024 October 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:707495

K. Stublić, "Utjecaj kvasaca na kakvoću voćnog vina od šljive", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:707495