University of Zagreb Faculty of Agriculture Viticulture and Enology
Cite this document
Stublić, K. (2021). Utjecaj kvasaca na kakvoću voćnog vina od šljive (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:707495
Stublić, Krunoslav. "Utjecaj kvasaca na kakvoću voćnog vina od šljive." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:707495
Stublić, Krunoslav. "Utjecaj kvasaca na kakvoću voćnog vina od šljive." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:707495
Stublić, K. (2021). 'Utjecaj kvasaca na kakvoću voćnog vina od šljive', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 02 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:707495
Stublić K. Utjecaj kvasaca na kakvoću voćnog vina od šljive [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2021 [cited 2024 December 02] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:707495
K. Stublić, "Utjecaj kvasaca na kakvoću voćnog vina od šljive", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:707495