Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Vinogradarstvo i vinarstvo
Citirajte ovaj rad
Blažičko, M. (2021). Utjecaj temperature fermentacije na aromatski profil ružičastog vina 'Cabernet Sauvignon' (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:298046
Blažičko, Maja. "Utjecaj temperature fermentacije na aromatski profil ružičastog vina 'Cabernet Sauvignon'." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:298046
Blažičko, Maja. "Utjecaj temperature fermentacije na aromatski profil ružičastog vina 'Cabernet Sauvignon'." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:298046
Blažičko, M. (2021). 'Utjecaj temperature fermentacije na aromatski profil ružičastog vina 'Cabernet Sauvignon'', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 08.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:298046
Blažičko M. Utjecaj temperature fermentacije na aromatski profil ružičastog vina 'Cabernet Sauvignon' [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2021 [pristupljeno 08.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:298046
M. Blažičko, "Utjecaj temperature fermentacije na aromatski profil ružičastog vina 'Cabernet Sauvignon'", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:298046