prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj temperature fermentacije na aromatski profil ružičastog vina 'Cabernet Sauvignon'
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj temperature fermentacije na aromatski profil ružičastog vina 'Cabernet Sauvignon'

Blažičko, Maja
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo

Citirajte ovaj rad

Blažičko, M. (2021). Utjecaj temperature fermentacije na aromatski profil ružičastog vina 'Cabernet Sauvignon' (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:298046

Blažičko, Maja. "Utjecaj temperature fermentacije na aromatski profil ružičastog vina 'Cabernet Sauvignon'." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:298046

Blažičko, Maja. "Utjecaj temperature fermentacije na aromatski profil ružičastog vina 'Cabernet Sauvignon'." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:298046

Blažičko, M. (2021). 'Utjecaj temperature fermentacije na aromatski profil ružičastog vina 'Cabernet Sauvignon'', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 22.11.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:298046

Blažičko M. Utjecaj temperature fermentacije na aromatski profil ružičastog vina 'Cabernet Sauvignon' [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2021 [pristupljeno 22.11.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:298046

M. Blažičko, "Utjecaj temperature fermentacije na aromatski profil ružičastog vina 'Cabernet Sauvignon'", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:298046