Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Mljekarstvo
Citirajte ovaj rad
Marinić, V. (2021). Utjecaj proizvodnje sladoleda na okoliš (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:900321
Marinić, Valentina. "Utjecaj proizvodnje sladoleda na okoliš." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:900321
Marinić, Valentina. "Utjecaj proizvodnje sladoleda na okoliš." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:900321
Marinić, V. (2021). 'Utjecaj proizvodnje sladoleda na okoliš', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 08.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:900321
Marinić V. Utjecaj proizvodnje sladoleda na okoliš [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2021 [pristupljeno 08.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:900321
V. Marinić, "Utjecaj proizvodnje sladoleda na okoliš", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:900321