prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj bakterija mliječne kiseline na aromatske spojeve i senzorska svojstva vina Teran
Pristup korisnicima matične ustanove
disertacija
Utjecaj bakterija mliječne kiseline na aromatske spojeve i senzorska svojstva vina Teran

Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet

Citirajte ovaj rad

Plavša, T. (2020). Utjecaj bakterija mliječne kiseline na aromatske spojeve i senzorska svojstva vina Teran (Disertacija). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:922568

Plavša, Tomislav. "Utjecaj bakterija mliječne kiseline na aromatske spojeve i senzorska svojstva vina Teran." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:922568

Plavša, Tomislav. "Utjecaj bakterija mliječne kiseline na aromatske spojeve i senzorska svojstva vina Teran." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:922568

Plavša, T. (2020). 'Utjecaj bakterija mliječne kiseline na aromatske spojeve i senzorska svojstva vina Teran', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 04.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:922568

Plavša T. Utjecaj bakterija mliječne kiseline na aromatske spojeve i senzorska svojstva vina Teran [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2020 [pristupljeno 04.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:922568

T. Plavša, "Utjecaj bakterija mliječne kiseline na aromatske spojeve i senzorska svojstva vina Teran", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:922568