Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Vinogradarstvo i vinarstvo
Citirajte ovaj rad
Jakovčević, M. (2020). Utjecaj tehnika destilacije na kakvoću voćnih rakija (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:132430
Jakovčević, Martina. "Utjecaj tehnika destilacije na kakvoću voćnih rakija." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:132430
Jakovčević, Martina. "Utjecaj tehnika destilacije na kakvoću voćnih rakija." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:132430
Jakovčević, M. (2020). 'Utjecaj tehnika destilacije na kakvoću voćnih rakija', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 02.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:132430
Jakovčević M. Utjecaj tehnika destilacije na kakvoću voćnih rakija [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2020 [pristupljeno 02.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:132430
M. Jakovčević, "Utjecaj tehnika destilacije na kakvoću voćnih rakija", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:132430